HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF درمان بیماری خود ایمنی دکتر خیراندیش

Helping The others Realize The Advantages Of درمان بیماری خود ایمنی دکتر خیراندیش

Helping The others Realize The Advantages Of درمان بیماری خود ایمنی دکتر خیراندیش

Blog Article

برای تشخیص علت کاهش فشار خون، باید با دکتر قلب و عروق یا دکتر عمومی مشورت کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه‌بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی با دکتر قلب وجود دارد.

خونریزی شدید معده ممکن است جریان خون به مغز را کاهش دهد و سبب بروز علائمی نظیر گیجی، سردرگمی، خواب‌آلودگی و حتی فشارخون بسیار پایین (شوک) شود.

۳ علامت که نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست! مطالعه بیشتر »

این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمی‌کنند. بدون انسولین هم بدن نمی‌تواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون می‌شود.

بنابراین شاید به درمان قطعی قند خون نیاز پیدا کنید. نشانه های دیابت نوع ۱ معمولاً در دوران کودکی، نوجوانی یا جوانی شروع می‌شود اما به‌طور کلی ممکن است در هر سنی رخ دهد.

در برخی افراد ممکن است سال ها طول بکشد تا علايم بیماری خودایمنی ظاهر شود. این موارد مطالعات تحقیقاتی با کیفیت خوب و طولانی مدت را سخت می کند.

البته حرف آخر را پزشک می زند و باید با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.

اگر علائمی نظیر کمبود انرژی، خستگی مفرط یا سرگیجه دارید، همه این علائم ممکن است نشان‌دهنده پایین بودن فشار خون شما باشند.

گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا می‌کند، زیرا روده‌ها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.

برگ‌های ریحان به‌خاطر خواص ضدباکتری و ضد ویروسی معروف‌هستند. برگ‌های ریحان چه به‌شکل داخلی استفاده‌شوند چه موضعی برای پوست مفیدند. آبلیمو در بهبود رنگ پوست و ازبین‌بردن سلول‌های مرده پوست موثر است.

اختلالات ژنتیکی پوستی که باعث بثورات غیر معمول و سایر علائم پوستی می شود

حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته درمان بیماری هپاتیت خود ایمنی هم افزایش دهد.

اگر در معرض خطر ابتلا به یک بیماری خودایمنی هستید، در اینجا اقداماتی وجود دارد که می توانید برای محافظت از خود انجام دهید.

در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی

Report this page